Versturen

Wij versturen tot 20:30 uur
Op voorraad? Morgen in huis.
Lees de kleine lettertjes

Contact gegevens

072 567 50 55
Ma t/m vr 09:00—18:00
Neem contact met ons op

Klant

Welkom bezoeker
Goedemiddag.
Inloggen | Registreren

Winkelmand
Producten: 0
Totaal: € 0,00

HP huismerk cartridge werkt niet meer na firmware update

Vaak doen printers een firmware update waardoor de huismerk cartridges niet meer zullen werken. Hierdoor zul je de originele cartridges moeten kopen om nog te kunnen printen. Hier hebben wij een simpele oplossing voor, uitgewerk in tekst en video. Je moet hier wel op tijd voor zijn want anders moet je de originele cartridges gebruiken, tot de geïnstalleerde firmwareversie gekraakt is door de chipfabrikant van de huismerk cartridge. Als je nog op tijd bent kun je door middel van een paar klikken automatisch uitschakelen. Op deze manier kun je huismerk cartridges blijven gebruiken zonder probleem.

Dit bespaard je geld, tijd en irritatie.

Hieronder leggen we de stappen uit hoe je het automatisch updaten uit zet of klik op de video om de uitleg te zien.

Stap 1: Zoek op de printer de optie ‘Instellingen (Setup)’ en klik erop
Stap 2: Zoek daar de optie ‘Service’ of ‘Onderhoud’
Stap 3: Ga naar ‘LaserJet Update’
Stap 4: Klik op ‘Beheer updates’
Stap 5: Klik op de optie ‘Automatisch updaten’
Stap 6: En als laatste stap klikt u op ‘Uitzetten’

Laden...

Nog vragen? Neem contact met ons op!