Inktweb.nl - Een kijkje achter de schermen

Welkom op het officiële Inktweb.nl blog. Hier vind je naast het laatste bedrijfs- en industrienieuws ook how to's & tutorials.

Meest bekeken deze week


  Error printer kent cartridge niet

  Printer herkent cartridge niet? Volg dit stappenplan!

  Dit stappenplan is voor wanneer u problemen heeft met het installeren van de cartridges. Foutmeldingen als “Incompatibel cartridge” of “Cartridge ontbreekt” zijn op te lossen met de volgende handleiding. Problemen met de afdrukkwaliteit behandelen we in een volgend artikel. (Als u een wat technischer persoon bent, heeft u waarschijnlijk enkele van ...

  A Canon printhead

  Canon printkoppen schoonmaken

  In dit artikel leggen we uit hoe je de Canon printkoppen kunt schoonmaken. Het voordeel van het zelf reinigen is dat het minder inkt verbruikt en veel grondiger is.

  Veelvoorkomende Canon printer foutmeldingen

  Canon printers geven vaak cryptische foutmeldingen zonder extra informatie. In dit artikel kijken we naar de meest voorkomende printer foutmeldingen en hoe deze op te lossen zijn.

  printer_problemen

  10 meest voorkomende printer problemen opgelost (1-5)

  Problemen met printen? Bekijk hier onze top 10 lijst meest voorkomende printerproblemen en wat je er aan kan doen om ze op te lossen!

  Verstopte HP cartridges schoonmaken

  Slecht resultaat uit uw HP printer? Probeer deze stappen eerst! Verstopte HP cartridges schoonmaken.

  Leeg kleurpapier

  Printer print alleen blanco pagina’s? [OPLOSSING]

  Een veelvoorkomend probleem met printers is dat het apparaat alleen maar blanco pagina’s uitprint. Dit is in theorie een vrij simpel probleem om op te lossen, maar het hangt een beetje af van wat voor cartridge er in jouw printer gaat. Uiteraard controleer je eerst of de inkt cartridge juist ...

Recente blog posts


Verschillen tussen de Canon printertypes

Canon biedt 3 verschillende printertypes aan. Maar wat zijn nou de verschillen tussen de Canon printer types?
Dat hebben jou in deze bl


Alles over het EPSON Readyprint abonnement

In deze blog gaan we alles over de Epson Readyprint abonnement onderzoeken. Hoe vergelijkt het zich met het zelf kopen van losse cartridges?


Opzeggen van jouw Readyprint plan

Hoe beëindig je jouw Epson Readyprint Plan? In deze blog gaan wij je uitleggen hoe je jouw Epson Readyprint abonnement kan opzeggen en bepaalde voorwaarden daarvan.


Printer advies: Welke soort printer moet ik kiezen?

In dit artikel geven we je advies wat het verschil is tussen de verschillende printer soorten op de markt, zodat jij je printer goed kan kiezen.

2 reacties

Brother printer herkent cartridge niet

Wat moet je doen als jouw Brother printer zijn cartridges niet herkent? Wij leggen dat jou stap voor stap uit. Ook vertellen we jou hoe je de volgende keer een herkenningsfout kan voorkomen.

21 reacties

5 tips om jouw (thuis)kantoorruimte schoon te houden

Een schonere werkplek betekent een rustgevende werkomgeving. Inktweb.nl geeft jou 5 tips om je kantoorruimte schoon te houden.