Versturen

Wij versturen tot 20:30 uur
Op voorraad? Morgen in huis.
Lees de kleine lettertjes

Contact gegevens

072 567 50 55
Ma t/m vr 09:00—18:00
Neem contact met ons op

Klant

Welkom bezoeker
Goedemiddag.
Inloggen | Registreren

Winkelmand
Producten: 0
Totaal: € 0,00

Canon cartridge wordt niet herkend

De melding dat de nieuwe cartridge leeg is, klopt uiteraard niet; er zit absoluut inkt in. U kunt deze melding negeren met behulp van de special resetknop op uw printer.

Zodra je zeker weet dat al je huismerk cartridges vol zitten en dat de errorcode onterecht is van de printer, kun je de volgende methode toepassen om de printer te resetten. Na een reset zullen de cartridges opnieuw gedetecteerd worden en veelal geaccepteerd worden door de printer zelf. Helaas is deze methode voor elke printer anders.

Een voorbeeld is de reset methode van de Canon Pixma MP140 tot en met MP 160.

• Plaats de huismerk inktcartridges in de printer
  • Geef een print-opdracht
  • Je printer zal zeggen dat de cartridge leeg is
  • Druk nu 10 tot 15 seconden op de rode reset knop
  • Na 15 seconden laat je de knop los en druk je direct op de groene knop naast de reset knop
  • Druk  nogmaals op de reset knop en hou deze opnieuw 15 seconden ingedrukt
  • Laat de reset knop na 15 seconden los en druk op de grijze knop links naast groene knop
  • De printer moet nu gaan werken en de printopdracht verder uitvoeren
Laden...

Nog vragen? Neem contact met ons op!